Carwrapping

Door grote vellen van vinyl op uw voertuig aan te brengen, geven we uw auto een compleet nieuwe look met behoud van de huidige lak. Het grote voordeel hierbij is dat deze vinyl verwijderbaar is en dat u dus steeds kan terugvallen op de originele laklaag. 

JR sign heeft een enorm uitgebreid gamma van enkele ’s werelds beste vinyls. Van gewone standaardkleuren tot speciale kleuren. Dit hoogwaardige product zorgt voor hetzelfde uiterlijk en dezelfde oppervlaktestructuur als een normale laklaag. Nog een extra voordeel hierbij is dat de film de originele lak van uw auto beschermt tegen: steenslag, schaafwonden en weersinvloeden wat er voor zal zorgen dat de toekomstige restwaarde van uw auto verzekerd blijft.

Er bestaan bepaalde stages in het wrappen van een auto. Hieronder kan u meer uitleg vinden over welke stages er zijn en wat deze inhouden.

Stage 1

Stage 1 is een volledige wrap aan de buitenzijde van de auto.

Dit betekent dat men alleen aan de buitenkant wrapt, waardoor er geen inleg van folie bij de deuren, hoeken of kanten aanwezig is.

Het is wel zo dat alles gedemonteerd wordt qua exterieur, zoals: de bumper, spiegels, klinken, logo’s, lampen, dakantenne en chrome delen voor de perfecte afwerking van de wrap. Het is namelijk zo dat de originele laklaag nergens nog zichtbaar zal zijn aan de buitenkant en wij de wrap volledig afwerken.

Previous
Next
Previous
Next

Stage 2

Bij stage 2 is het zo dat de binnenkant van de auto zelf ook gewrapt wordt. Hierdoor worden er namelijk nog meer delen gedemonteerd, zoals: deuren, deurrubbers, sloten en indien nodig nog onderdelen zodat de afwerking opnieuw voldoet aan onze eigen hoge kwaliteitseisen.

Previous
Next

Stage 3

Tijdens stage 3 zal de binnenkant van de auto gewrapt worden, alsook de deuren zelf.

Het grootste verschil met stage 2 is dat hierbij niks meer zichtbaar is van de originele laklaag. De deuren worden er  uitgehaald en vervolgens ook volledig gedemonteerd zodat de wrap volledig kan afgewerkt worden.

Previous
Next

Contact

Telefoon: +32 499 36 14 82
Email: info@jrsign.be
Koning boudewijnstraat 45B
3920 Lommel
Ma-Vrij 08:00 - 18:00, Zat 08:00 - 12:00